Schade

P6 met schade

Het kan helaas voorkomen dat uw klassieke Rover schade oploopt. Het loont dan de moeite om de schade door ons te laten taxeren of daarin te bemiddelen. Laat u niet be´nvloeden door uw verzekeraar, in de meeste gevallen beslist u zelf wie uw auto repareert. Bij schade-expertise is het belangrijk te weten wat de prijzen zijn van de te vervangen onderdelen, en hoeveel het repareren zelf kost. Door onze ervaringen met schade-expertise van Rover klassiekers zijn beide aangehaalde punten geen probleem.

Het is al voorgekomen dat schade-experts van verzekeringsmaatschappijen met andere bedrijven en instellingen in contact kwamen om te informeren naar bedragen, veelal werden de schade-experts daarop doorverwezen naar ons ...

Een bijkomend voordeel, is dat wij jaarlijks de "taxatiedag" organiseren voor de Nederlandse Rover Owners Club (ROCH). Omdat wij goed op de hoogte zijn van de taxatiebedragen, kunnen wij beter "onderhandelen" met de schadeexperts over de "dagwaarde" van een klassieke Rover in geval van "Total Loss".

Doe er uw voordeel mee! Bij een schadeafwikkeling is een recent taxatierapport van groot belang. De in dit rapport genoemde waarde van de auto moet namelijk in veel gevallen uitgekeerd worden in geval van total-loss.

Meer weten over dit onderwerp?
Bel (033) 257 14 00 of stuur een mailtje naar: