Leasing

JWS Classic Rover Lease, van droomwens naar realiteit

Uitgangspunt van JWS Classic Roverlease is het voor meer liefhebbers haalbaar te maken een klassieke Rover P5 of P6 dagelijks te gebruiken. Door de auto’s in het buitenland te laten restaureren en onderhoud en reparatie in eigen beheer uit te voeren, zijn de tarieven scherp. Een belangrijk pluspunt is daarnaast de beperkte minimum lease-termijn van slechts 3 maanden. Het wisselen van klassieke Rover behoort dan ook tot de mogelijkheden: desgewenst rijdt u elk kwartaal in een ander model of andere kleur Rover P5 of P6!

Menig liefhebber van klassieke automobielen vreest voor de hoge restauratie-, onderhouds- en reparatiekosten van hun droomklassieker; JWS Classic Roverlease biedt een all-in pakket; Een vast bedrag per maand inclusief alle onvoorziene kosten die dagelijks klassieker rijden met zich meebrengt, kilometervrij. Het enige dat er bij komt is de brandstof en eventuele boetes.

Het aanschaffen van een klassieke auto kan soms een risicovolle onderneming zijn; een proefrit van een uur met de auto van uw dromen ligt al boven het landelijk gemiddelde! In 3 maanden kunt u heel goed ervaren of u een goede aankoop gaat doen! Vrijwel alle klassieke Rovers die wij voor leasing aanbieden staan tevens te koop, de prijzen zijn reeds bekend voor het aangaan van een lease-overeenkomst.

De Rover P5 en P6 modellen die JWS Classic Roverlease aanbiedt voor leasing hebben een Rover V8 motor, automatische transmissie, stuurbekrachtiging, rembekrachtiging, elektronische ontsteking, gemodificeerde dynamo, en een nieuwe accu. De lease Rovers zijn gerestaureerd, het interieur gerenoveerd, technisch grondig geinspecteerd en APK gekeurd; gereed voor een forse hoeveelheid kilometers; stapt u achter het stuur?

Meer weten over dit onderwerp?
Bel (033) 257 14 00 of stuur een mailtje naar: